Blade, lys og akustik i én helhed

Blade er udarbejdet i et samarbejde mellem vores tyske belysningsleverandør RIDI/Spectral og GfAG, som er markedsførende i Tyskland inden for højkvalitets akustik løsninger. Målet har været at forene lys og lydisolering i større rum, så det arkitektonisk bliver én helhed. Det er lykkedes med systemet Blade. Her har LED armaturerne samme dimension og udseende, som akustik bafflerne og indgår derfor som en integreret del af lydisoleringen. 

Blade er perfekt til højloftede lokaler i beton, to problemstillinger bliver løst i én funktion. De akustiske bafler sikrer akustikken i rummet og lysbaflerne sikrer det ønskede antal lux. Disse to faktorer er med til at skabe et optimalt arbejdsmiljø, uden at gå på kompromis med de arkitektoniske detaljer.

Modsat et traditionelt akustikloft, giver Blade direkte adgang til loftet mellem de lodrette bafler, muliggør cirkulering af luften og bevarer det arkitektoniske i rummet.

 Blade Luminex Lys og akustik (1).jpg  Blade Luminex Lys og akustik (8).jpg

 

Blade, stor fleksibilitet i farver og størrelser

Blade er en elegant og æstetisk måde at løse de udfordringer et højloftet lokale kan give. Det er muligt at designe forskellige løsninger, for eksempel ved hjælp af farver og størrelser. Der kan nedhænges bafler enkeltvis eller på tværs af rummet. Lysbaflerne tilpasses herefter til de enkelte bafler eller som gennemgående lysbånd. De nedhængte lodrette bafler, giver en særlig effektiv akustik.   

Blade Luminex Lys og akustik (3).jpg Blade Luminex Lys og akustik (4).jpg Blade Luminex Lys og akustik (5).jpg 


Er du nysgerrig på teknikken?

Vores Blade brochure indeholder endnu flere detaljer om Blade, herunder produktets og de tekniske specifikationer. 

  

Blade i brugI England er Blade allerede taget godt imod på markedet og flere arkitekter har valgt selv at bruge produktet i indretningen af eget domicil. Via vores samarbejdspartner RIDI Lightning Ltd. i London, har vi mulighed for at vise dig ”Blade i brug” hos AHMM, London og Rundell Associates, London. Du er også velkommen til at besøge vores showroom i Horsens, hvor Blade er en del af de udstillede produkter.

                                                                                        

Kan du se Blade for dig i nogle af dine projekter?

Kontakt os med din idé og vi kan hjælpe dig med udregningerne, så Blade bliver tilpasset dit projekt og samtidig opfylder alle krav til belysning og akustik. Ring nu på telefon 76 26 67 00.

 

LUMINEX er eneforhandler af produktet i Danmark.