Arkitektonisk Belysning - Belysningsløsninger | Luminex

                                                                                    Lightnet og Luminex.jpg (1)

Arkitektonisk belysning

Unikke produktserier, der dækker alle aspekter i arkitektonisk belysning og så kan de tilpasses din løsning. Fortæl os om dine ideer og sammen kan vi skabe innovative og langsigtede belysningsløsninger til dine projekter.

Lightnet er specialist i professionel arkitektonisk belysning, der inspirerer med æstetiske, funktionelle og energieffektive armaturer. Med egen udvikling og produktion i Europa, er Lightnet en stærk samarbejdspartner til Luminex. De innovative produkter fra Lightnet, er med til at inspirere os, i vores rolle som specialiseret rådgiver og samarbejdspartner.                                                             

  Ringo 2.jpgRingo 3.jpg  Ringo Green Tech.jpg

 

Fleksible armaturer

Armaturerne fra Lightnet er kendetegnet ved at være yderst fleksible i form og i mulighederne med det kreative lysdesign. Design, proportioner, overflader og farvetemperaturer er koordineret således, at der til ethvert arkitektonisk krav, kan vælges de bedst egnede armaturer. Lad dig inspirere i vores Lightnet univers.

Liguid Line 1.jpg  Liguid Line 2.jpg

 

Stort udvalg i farver og struktur

Lightnets 24 forskellige højkvalitetsfarver og strukturer, består af træ, metal, carbon, beton og læder. Med de nye farver og strukturer, kan der skabes forskellige design- og kombinationsmuligheder, som passer til et hver byggeri og rum. Se flere Lightnet farver og strukturer her.

Surface Collage part4.jpg

 

Kom med videre i Lightnet universet og bliv inspireret til dit næste projekt eller kontakt os direkte. 


LIGHTNET PRODUKT KATAGORIER