Illuxtron Black

Meget pålidelig downlight.

Downlights fra Illuxtron er udstyret med højkvalitets LED, som kan tilsluttes direkte til 220-204V. De er nemme at montere, da driver er indbygget og klar til Plug & Play, hvilket betyder at belysningssystemet er betydeligt forbedret.

Udskiftning af eksisterende halogen downlights

Størstedelen af traditionelle halogen downlights, har en front ring på Ø 80 mm og de er installeret i en udskæring Ø 75 mm. HV-IC downlights har en front ring på Ø 90 mm, og installeres i samme Ø 75 mm udskæring. Det gør at HV-IC downlight, er den perfekte erstatning for de eksisterende (GU10) halogen downlights.

Ensartet lysfordeling.

Armaturet giver et flot difuserende lys og overfladen sikrer en pæn homogen lysåbning uden synlige lysdioder. Forsiden af armaturet er stænktæt, hvilket gør produktet egnet til montering i badeværelser.

Til et konkret indretningskoncept som dette, vil det sorte armatur give rummet en følelse af helhed. De sorte downlights vil hjælpe med at understrege arkitekturen og løfte det generelle udtryk i rummet.

Se meget mere på Illuxtrons egen hjemmeside lige her.

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.