Surface Design

Indretningskonceptet for en bygning eller et rum er en vigtig brik, når du vælger armatur og overfladedesign

Indretningskonceptet for en bygning eller et rum er en vigtig brik, når du vælger armatur og overfladedesign. Der skal være en harmoni, der får armaturet til at give det rigtige udtryk i rummet. I år har Lightnet introduceret 24 forskellige højkvalitetsfarver og strukturer til deres overflade design. Disse består af træ, metal, carbon, beton og læder. Med de nye farver og strukturer, kan der skabes forskellige design- og kombinationsmuligheder, som passer til et hvert byggeri og rum.

Popular Basics

Fresh & Funky

Pure Aluminium

Shades of metal

Luxury Leather

Pristine Eco

Avantgarde Tech

Se designmulighederne for de forskellige armaturer i boksen herunder.

Lightnet har flere unikke produktserier. Er du nysgerrig på arkitektonisk belysning, bliv inspireret i vores Lightnet univers eller kontakt os på telefon 76 26 67 00. Vi vil gerne høre om dine ideer.

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.