Ejner Hessel, Vejle

Hos Ejner Hessel i Vejle, har LUMINEX leveret det nye LED indbygningsarmatur AVIORA til det flotte showroom.

I det flotte showroom hos Ejner Hessel i Vejle, skulle belysningen opgraderes og beslutningstageren fra Ejner Hessel havde valget mellem de traditionelle 60×60 LED panel armaturer, som anvendes i mange sammenhænge eller det nye LED armatur AVIORA.

Efter en prøveophængning var der ingen tvivl om, at valget faldt på AVIORA og det har medført et markant løft af belysningen i det flotte showroom, hvor de eksklusive Mercedes modeller præsenteres.

AVIORA er designet af den anerkendte Østrigske lysdesigner Bartenbach, til vores Hollandske leverandør Illuxtron. Det specielle ved AVIORA er linserne og den firkantede reflektor. Linserne sørger for en effektiv styring af lyset, så det kommer ned hvor det skal bruges, samtidig med at der opnås en blænding (UGR) på under 19.

Vi kan også vise mulighederne ved AVIORA i vores eget showroom i Horsens – kun 2 min. fra E45, afkørsel 56.

Kontakt os, hvis du ønsker rådgivning til ny belysning i dit showroom.

Kategori: Detail, Gang, Showroom

Vores produkter der er installeret hos Ejner Hessel, Vejle

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.