Illuxtron

Illuxtron designer ikke produkter der opfylder standarden, de designer produkter der er den nye standart. Alle produkter bliver tegnet og udviklet i Holland af de bedste ingeniører og udvikler.

Illuxtron producere alle deres armaturer i Holland, derfor er det muligt for dem at overvåge hele produktionsprocessen og fejlmargen er derfor meget lille. Med et overblik fra start til slut er det muligt at holde omkostningerne nede og levere et produkt til fornuftig pris.

Produkt sortimentet er stort og passer til aller typer af rum og byggerier. Illuxtron er især kendt for deres downlights, som de producere i mange størrelser.

 

 

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.