Lightnet

Unikke produktserier, der dækker alle aspekter i arkitektonisk lysdesign og så kan den tilpasses din løsning.
Fortæl os om dine ideer og sammen kan vi skabe innovative og langsigtede belysningsløsninger til dine projekter.

De energieffektive armaturerne fra Lightnet i stilfuldt design, er produceret i høj kvalitet og med en utrolig flot finish uden synlige samlinger.

Fleksibilitet kendetegner produktsortimentet, der er bygget op efter samme koncept, således at former, proportioner, overflader, optik og farvetemperaturer kan kombineres. Det muliggør en høj grad af frihed for det kreative lysdesign.

Lightnet er specialist i professionel arkitektonisk belysning, der inspirerer med æstetiske, funktionelle og energieffektive armaturer. Med egen udvikling og produktion i Europa, er Lightnet en stærk samarbejdspartner til Luminex. De innovative produkter fra Lightnet, er med til at inspirere os, i vores rolle som specialiseret rådgiver og samarbejdspartner.

Armaturerne fra Lightnet er kendetegnet ved at være yderst fleksible i form og i mulighederne med det kreative lysdesign. Design, proportioner, overflader og farvetemperaturer er koordineret således, at der til et hver arkitektonisk krav, kan vælges de bedst egnede armaturer.

Lightnets 24 forskellige højkvalitets farver og strukturer, består af træ, metal, carbon, beton og læder. Med de nye farver og strukturer, kan der skabes forskellige design- og kombinationsmuligheder, som passer til et hver byggeri og rum.

Se mere her.

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.