Green Tech, Vejle

LUMINEX A/S har leveret en særdeles unik LED løsning til det nye Green Tech facilitetscenter i Vejle, bestående af en række spændende kvalitets armaturer.

Gennem hele bygningen er der brugt Ringo Star, i forskellige størrelser fra vores leverandør Lightnet. I foyeren er Ringo Star brugt som en kunst installation, der samtidig med de øvrige lamper sørger for at rummet er oplyst korrekt.
Grundbelysningen er skabt med Ledgo circle, der sikre at rummene ikke har mørke kroge. Med EDLR spot skabes der et fokus der skaber stemning i de forskellige områder.

Green Tech Center i Vejle står færdigt, og de unikke faciliteter skal nu tages i brug af iværksættere, forskere, studerende og virksomheder. Centret bliver et ambitiøst samlingspunkt for en række greentech-aktiviteter. Bygningen er en unik kombination af kontorer, laboratorium, undervisningslokaler og testcenter.

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.