Horsens Statsskole

Luminex har leveret en LED løsning til den nye science-bygning på Horsens Statsskole, blandt andet bestående af LEDGO armaturer. Horsens Statsskole har opført en ny og moderne naturvidenskabelig tilbygning i to plan på i alt 1300 kvm. Bygningen indeholder fire laboratorier og seks klasselokaler, som skal danne ramme for biologi, kemi, fysik og naturgeografi. Tilbygningens rummelige foyer er oplyst af de dansk producerede LEDGO CIRCLE LED 31 W armaturer fra LUMINEX A/S.

LEDGO armaturet er kendetegnet ved en højtydende optik og effektive LED moduler, der sikrer en perfekt lysfordeling. Belysningen i klasselokalerne består af 9 stk. LEDGO SQUARE LED 31W armaturer, der incl. 2 stk. ALEW 1×35 W tavlearmaturer giver et samlet forbrug på 5,09 W m2 og 300 lux.

Kategori: Foyer, Gang, Skole

Vores produkter der er installeret hos Horsens Statsskole

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.