Mascot, Pårup

Til Mascots nye hovedkontor i Pårup nær Silkeborg, har Luminex leveret den primære belysning.

Belysningen  i kontorer, gange, showroom, foyer er MATRIC L3 profilarmatur. Armaturerne er tilpasset således, at de udgør lys-bånd fra væg til væg. Det giver en enkelthed over belysningen og er med til at understrege arkitekturen i de enkelte rum. Profilerne er indbygget i Rockfon kant X loft med skjult skinne.

Vores samarbejdspartner Lightnet fra Tyskland har leveret de enkelte MATRIC L3 i specifikke længder til hvert område, så der ikke kræves yderlig tilpasning ved montering.

Hele systemet er elektrisk bundet samme med WAGO-kabel system.

Ved indgangen er der udvendig også anvendt løsningen med lys-bånd som fortsætter ind i foyeren.  I lagerbygningen er monteret det fleksible  LINIA FLAT LED skinnesystem hvor hver enkelt armatur indsats kan klikkes individuelt i skinnen efter behov. Dette system er særdeles velegnet til store lokaler.

Arkitekt : C.F Møller

Ingeniør : ÅF Herning

El : Caverion og Intego

Kategori: Foyer, Gang, Kontor, Lager, Showroom

Vores produkter der er installeret hos Mascot, Pårup

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.