BDO, Herning

Ved hjælp af Rockfons Sonar X loftplader, er der skabt store, rene flader, så indtrykket er blevet harmonisk. Samtidig er løsningen fleksibel, så BDO teknikere har let adgang til de mange installationer, der ligger over loftpladerne.

En faktor, der yderligere understreger det rolige udtryk, er det skjulte skinnesystem med Rockfons X-kant. Sammenlignet med traditionelle, skjulte skinnesystemer er X-kant desuden let at montere, fordi der indgår færre komponenter og færre fæstninger i løsningen. De skinner, der bærer loftpladerne, bærer ligeledes belysningsarmaturerne, og det sikrer en hurtig plug-and-play installation for el-installatøren. En installationsform der på få sekunder sørger for montering og elektrisk WAGO tilslutning af MATRIC-LINE L3 og et færdigt resultat, hvor æstetikken er i højsædet.

Kategori: Gang, Kontor, Mødelokale

Vores produkter der er installeret hos BDO, Herning

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.