EGATEC A/S

EGATEC i Odense har bygget ny administration. Her har Luminex leveret en komplet LED løsning.

I storrumskontorerne er anvendt LINIA LED med mikroprismatisk afdækning, som giver en behagelig og blændfri almen belysning . I skinnerne er indsat stikkontakt moduler til forsyning af de enkelte arbejdspladser. På toppen af skinnerne er som tilbehør  monteret LINIA kabelkanal til fremføring af EDB kabler m.v.  Med LINIA skinnesystemet giver det et fleksibel kontormiljø, hvor man effektiv og hurtigst kan flytte lys, EDB og stikkontakter i forhold til arbejdspladserne.

I møderummet er belysningen en blanding af MATRIC LINE LED lysbånd, der giver en ensartet grundbelysning, suppleret med væglamper type RADO LED, der lyser asymmetrisk ud på gulvet. I den høje del af rummet er anvendt kipbare LED downlight type CURION.

I den lange høje forbindelsesgang, er de dekorative pendler type RINGO STAR fra Lightnet, med til at give rummet karakter.

Udvendig er der på søjlerne mellem de store vindues partier opsat ONE4TWO LED armaturer, der giver en dekorativ belysning af facaden. Som belysning af firmalogoet og facaden langs indkørslen er opsat TRAIL ASYMMETRISK LED armaturer.

Kategori: Gang, Kontor

Vores produkter der er installeret hos EGATEC A/S

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.