Download vores kataloger

Belysning til bilhuset – Luminex

I vores 'Bilhuset' katalog får du inspiration til hvordan, fremtidens bilhus ser ud. Du er velkommen til at kontakte os for mere information.

Lookbook

Se de flotte løsninger og lad dig inspirere til dit næste projekt. Kontakt os og sammen finder vi den rigtige løsning, der passer til dit behov.

Ledgo

LEDGO er et LED indbygningsarmatur, som kan leveres til alle danske standardlofter. Bliv inspireret af nogle af de løsninger, vi allerede har leveret.

Linia LED

Vi har udviklet det velkendte LINIA skinnesystem til et nyt niveau. En hurtig, enkel, pålidelig og fleksibel løsning. Se specifikation og referencer her.

Matric-Line

Se bl.a. vores specialløsning, hvor MATRIC armaturet er tilpasset Rockfon Sonar loftet og skjult uden overgang mellem loft og armatur.

Lightnet

Arkitektonisk belysning fra tyske Lightnet. Kig nærmere på Lightnet’s univers.

LED ALU-profiler

I vores ALU-profil katalog kan du se alle vores LED ALU profile. De kan anvendes på mange forskellige måder, kan du ikke finde et profil der passer til dit projekt, laver vi også specialløsninger.

RIDI Produktkatalog 2018

Lys til mennesker og teknik fra tyske RIDI. Kig nærmere på RIDI’s univers.

Ridi – LINIA FLAT

Lys til mennesker og teknik fra tyske RIDI. Kig nærmere på RIDI’s univers. Se kataloget LINIA FLAT herunder

Illuxtron

Højkvalitets downloghts fra hollandske Illuxtron. Kig nærmere på Illuxtron’s univers.

BLADE – SPECTRAL

Blade er perfekt til højloftede lokaler i beton, to problemstillinger bliver løst i én funktion.

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.