Vola, Horsens

Vola i Horsens har bygget en ny stor produktionshal.
For den optimale belysning har man her valgt at anvende LINIA skinne system med armatur type FLAT 280/OPAL med DALI. For at sikre minimal lys markering i de blanke emner i forbindelse med kvalitetskontrol, blev den opale afdækning i armaturet valgt efter prøve ophængning af forskellige armatur typer.

Ved alle arbejdsborde er opsat supplerende belysning for at sikre den bedste belysning til medarbejderne i produktionshallen. Også her blev flere typer testet og valget blev CUBIC EVOLUTION med en mikroprismatisk afdækning der giver et behageligt og blændfrit lys. CUBIC EVOLUTION-armaturerne er fremstillet på mål så de passer til arbejdsbordene.

Vores produkter der er installeret hos Vola, Horsens

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.