Ejner Hessel, Herning

Luminex har leveret belysning til en ny Ejner Hessel udstilling i Herning. Udstillingen er indrettet efter det nyeste koncept fra Mercedes i Tyskland. Opgaven for Luminex har været at understøtte den unikke indretning med et spændende og varieret belysnings anlæg.

I udstillingen er der som grund belysning anvendt LINEA DS -F downlight med en effektiv medium strålende reflektor, der sikrer en jævn belysning og lav blænding. Til at fremhæve de udstillede biler er der monteret sorte strømskinner med Dali spot type ODION XC 37 grader. Ved arbejdsborde er nedhængt aflange AVIORA pendler som via deres specielle reflektor teknik giver et koncentreret belysning på arbejds bordet uden blænding. Over kunde borde er ophængt runde flade BASIC NEO pendler.

Værksteder er også blevet renoveret. Her er opsat LINIA skinne system  – placeret i forhold til lifte og arbejdspladser.

Udvendig over porte er anvendt LEVANTE ASYMMETRISK projektør og på 8 meter masteprojektør er monteret armaturet KAI.

 

Vores produkter der er installeret hos Ejner Hessel, Herning

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.